Bravčové kotlety na furmanský spôsob

2015-12-15

Ingrediencie

  • 4 ks bravčové kotlety
  • trochu horčicu
  • trochu kečup
  • 1 ks cibuľu
  • trochu čerstvé alebo sušené huby
  • trochu strúhaný syr
  • trochu masť alebo olej.

Postup

Krok 1

Kotlety naklepeme, okrajové blany narežeme, okoreníme, potrieme horčicou, kečupom a opečieme z oboch strán na masti alebo oleji. Vo výpeku opražíme nadrobno posekanú cibuľu, zalejeme troškou vody alebo vývarom z polievky. Opečené kotlety vložíme na podusenú cibuľu, na ne pokladáme huby, čerstvé alebo vopred namočené sušené, posolíme, pokvapkáme worcesterskou omáčkou. Prikryté dusíme. Kotlety posypeme strúhaným syrom, vložíme prikryté do rúry. Keď sa syr rozleje, jedlo je hotové. Podávame s hranolčekmi, prípadne s chlebom a s uhorkovým šalátom alebo kyslými uhorkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2351
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2352

Podobné recepty:
  • Bravčové srdce s hubami

    Bravčové srdce s hubami

  • Bravčové škorce s pivom

    Bravčové škorce s pivom

  • Roštenka so zeleninou

    Roštenka so zeleninou

kuk