Veľkonočné pečené bravčové kolienko

2008-09-29

Ingrediencie

  • 1 väčšie čerstvé koleno, celé čierne a nové korenie, bobkový list, soľ, červená mletá paprika, cesnak, olej, horčica, chren.

Postup

Krok 1

Koleno dáme do vriacej osolenej vody, pridáme čierne a nové korenie, bobkový list. Varíme asi hodinu a pol. Koleno vyberieme, dáme do pekáča, podlejeme vývarom a dáme piecť do rúry, prípadne na gril. Pečieme asi hodinu (podľa veľkosti kolena). Počas pečenia podlievame a obraciame. Tesne pred dokončením koleno potrieme zmesou, ktorú sme si pripravili zmiešaním 1 lyžicu oleja, 1 lyžičku červenej mletej papriky, soľ a 3 - 4 strúčiky pretlačeného cesnaku. Podávame s chlebom, horčicou a chrenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 686
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

687

Podobné recepty:
  • Jemný mandľovo maslový krém

    Jemný mandľovo maslový krém

  • Tvarohový koláč so želatínou

    Tvarohový koláč so želatínou

  • Farebné džúsové rezy

    Farebné džúsové rezy

kuk