Nepečená kokosová roláda
2013-10-20- komentárov
- Kategórie: Múčniky, pečivo , Zákusky, torty
Ingrediencie
- 300 g krupicového cukru, 1,5 dl vody, 1 vrecúško vanilkového cukru, 200 g kokosovej múčky, 65 g masla, 2 lyžice kakaa, 1 balenie piškót. Na plnku: 125 g masla, 2 lyžice práškového cukru.
Postup
Krok 1
Cukor zalejeme vodou tak, aby bol celý ponorený. Uvaríme z neho hustý sirup a necháme ho vychladnúť. Z vanilkového cukru, kokosovej múčky, masla, kakaa a rozdrvených piškót vypracujeme cesto, do ktorého pridáme sirup. Cesto odložíme na hodinu do chladničky. Z cesta vyvaľkáme plát hrubý jeden centimeter. V miske zmiešame 125 g masla a 2 lyžice práškového cukru a zmesou natrieme vyvaľkané cesto. Cesto zavinieme do rolády, posypeme kokosovou múčkou a necháme cez noc tuhnúť v chladničke.