Oškvarky z bravčovej kože k pivu

2014-02-19

Ingrediencie

  • 500 g bravčovej kože, 1 lyžičku soli, 2 lyžice bieleho vínneho octu.

Postup

Krok 1

Bravčovú kožu pokrájame na štvorce cca 4x4 cm. Dobre ich osolíme, polejeme bielym vínnym octom. Poukladáme ich na rošt v pekáči. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia. Pečieme asi 30 minút, resp. do hnedého sfarbenia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1139
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1140

Podobné recepty:
  • Slané zemiakové kolieska

    Slané zemiakové kolieska

  • Krém z avokáda s lososom

    Krém z avokáda s lososom

  • Mramorové vajcia

    Mramorové vajcia

kuk