Oškvarky z bravčovej kože k pivu

2014-02-19

Ingrediencie

  • 500 g bravčovej kože, 1 lyžičku soli, 2 lyžice bieleho vínneho octu.

Postup

Krok 1

Bravčovú kožu pokrájame na štvorce cca 4x4 cm. Dobre ich osolíme, polejeme bielym vínnym octom. Poukladáme ich na rošt v pekáči. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia. Pečieme asi 30 minút, resp. do hnedého sfarbenia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1091
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1092

Podobné recepty:
  • Pečeňový toast

    Pečeňový toast

  • Tresčia pečeň s cibuľou

    Tresčia pečeň s cibuľou

  • Hubové chlebíčky

    Hubové chlebíčky

kuk