Šampiňónová praženica

2014-02-19

Ingrediencie

  • 500 g čerstvých šampiňónov, 3 dl kyslej smotany, 5 vajec, olej, 1/4 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi, mleté čierne korenie, soľ, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Šampiňóny pokrájame na štvrtiny, či osminky. Zohrejeme olej a osmažíme na ňom šampiňóny. Pridáme zeleninovú koreniacu zmes, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, premiešame a krátko podusíme. Pridáme kyslú smotanu, premiešame a za stáleho miešania povaríme. Keď smotana zhustne, pridáme vajcia, ale už nemiešame a necháme ich niekoľko minút povariť na miernom ohni. Keď vajcia stuhnú, odstavíme z ohňa. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1264
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1265

Podobné recepty:
  • Hríbové karbonátky

    Hríbové karbonátky

  • Volské oká s paradajkami a paprikou

    Volské oká s paradajkami a paprikou

  • Zapekaná šošovica

    Zapekaná šošovica

kuk