Uhorky plnené tuniakom

2015-09-29
  • Uhorky plnené tuniakom

Ingrediencie

  • 4 čerstvé uhorky, 400 g konzervovaného tuniaka, 2 lyžice majonézy, 2 natvrdo uvarené vajcia, tvrdý syr, 4 cherry paradajky, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Tuniaka z konzervy, bez nálevu či oleja, rozmiagame vidličkou a rozmiešame s majonézou a nadrobno posekanými vajcami. Uhorky pozdĺžne prekrojíme na polovice a každú polovicu ešte priečne na polovice. Lyžičkou z nich odstránime semienka a riedku časť dužiny. Uhorky naplníme tuniakovou zmesou. Do tuniakovej zmesi pozapichujeme plátky syra pokrájané na trojuholníky. Ozdobíme cherry paradajkami pokrájanými na štvrtiny, postrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Ihneď podávame. Prevzaté z: http://www.meals.ru/recepty/zakuski/ogurcy-farshirovannye-tuncom

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1725
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1726

Podobné recepty:
  • Fazuľová nátierka

    Fazuľová nátierka

  • Šalátové závitky

    Šalátové závitky

  • Sladká maková nátierka

    Sladká maková nátierka

kuk