Majonéza s kuracím mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g základnej majonézy, 100 g pečeného alebo duseného kurčaťa, 50 g zeleru, 50 g sterilizovaných, sladkokyslých uhoriek, 0,5 dl bieleho vína, soľ, citrónová šťava, práškový cukor.

Postup

Krok 1

Upečené alebo udusené kurča vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Očistený surový zeler a sterilizované uhorky postrúhame. Do pripravenej zmesi pridáme základnú majonézu, premiešame, rozriedime bielym vínom a dochutíme soľou, citrónovou šťavou a práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 813
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

814

Podobné recepty:
  • Knedlíky v šálke

    Knedlíky v šálke

  • BBQ omáčka

    BBQ omáčka

  • Francúzska horčica po domácky

    Francúzska horčica po domácky

kuk