Majonéza s kuracím mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g základnej majonézy, 100 g pečeného alebo duseného kurčaťa, 50 g zeleru, 50 g sterilizovaných, sladkokyslých uhoriek, 0,5 dl bieleho vína, soľ, citrónová šťava, práškový cukor.

Postup

Krok 1

Upečené alebo udusené kurča vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Očistený surový zeler a sterilizované uhorky postrúhame. Do pripravenej zmesi pridáme základnú majonézu, premiešame, rozriedime bielym vínom a dochutíme soľou, citrónovou šťavou a práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Ovocná omáčka k mäsu

    Ovocná omáčka k mäsu

  • Základná verzia guacamole

    Základná verzia guacamole

  • Zemiakové rösti

    Zemiakové rösti

kuk