Salpikon na štrasburský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g upečenej husacej pečene, 120 g upečených kuracích pŕs, 100 g teľacieho brzlíka, 50 udusených šampiňónov, 25 g konzervovaných hľuzoviek, 50 g olív bez kôstok, 200 g omáčky madeira, citrón, 10 paštétiek z maslového cesta.

Postup

Krok 1

Upečené, vykostené, kože zbavené kuracie prsia, upečená husacia pečeň, upečený brzlík sa nakrájajú na rovnomerné drobné kocky. Na tenké plátky nakrájané udusené šampiňóny, na plátky nakrájané, na masle podusené vykôstkované olivy a najemno nakrájané hľuzovky sa zľahka premiešajú, pridá sa omáčka madeira, dochutí citrónovou šťavou a zamieša. Hotový salpikon sa plní do paštétok a pred podávaním sa rýchlo ohreje v rúre (alebo v mikrovlnke).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1351
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1352

Podobné recepty:
  • Pečené kuracie prsia s čínskymi rezancami (Chorvátske jedlo)

    Pečené kuracie prsia s čínskymi rezancami (Chorvátske jedlo)

  • Kuracie prsia s hroznom

    Kuracie prsia s hroznom

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

kuk