Zemiakový paprikáš

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 cibule, rastlinný olej, mletá červená paprika, 600 g zemiakov, drvená rasca, soľ, 20 g hladkej múky, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lyžička vegety), nadrobno posekaná čerstvá zelerová vňať

Postup

Krok 1

Očistenú cibuľu posekáme nadrobno a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, očistené a na kocky pokrájané zemiaky, drvenú rascu, soľ a trochu opražíme. Zaprášime hladkou múkou, podlejeme zeleninovým vývarom a prikryté za občasného miešania udusíme do mäkka. Hotové jedlo dochutíme nadrobno posekanou čerstvou zelerovou vňaťou. Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov, ktoré môžeme kombinovať s hlavnou rastlinnou skupinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1692
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1693

Podobné recepty:
  • Ovocný tanier

    Ovocný tanier

  • Liptovské plnené tašky

    Liptovské plnené tašky

  • Pór ako mozoček s vajcom

    Pór ako mozoček s vajcom

kuk