Karfiolový šalát s reďkovkami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g karfiolu, soľ, 1 lyžička octu, 10 g červených reďkoviek, petržlenová vňať, citrónová šťava, 100 g majonézy.

Postup

Krok 1

Karfiol vložíme na 30 minút do osolenej a okyslenej vlažnej vody, aby vyšiel hmyz. Nevaríme ho. Potom ho vyberieme, necháme odkvapkať a jemne postrúhame. Pomiešame s postrúhanými piatimi reďkovkami a petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno. Nakoniec pridáme citrónovú šťavu, majonézu a ozdobíme polovičkami zvyšných reďkoviek. Necháme uležať v chlade.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 567
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

568

Podobné recepty:
  • Jarný šalát z čínskej kapusty

    Jarný šalát z čínskej kapusty

  • Kurací šalát na slavónsky spôsob

    Kurací šalát na slavónsky spôsob

  • Špargľový šalát

    Špargľový šalát

kuk