Karfiolový šalát s reďkovkami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g karfiolu, soľ, 1 lyžička octu, 10 g červených reďkoviek, petržlenová vňať, citrónová šťava, 100 g majonézy.

Postup

Krok 1

Karfiol vložíme na 30 minút do osolenej a okyslenej vlažnej vody, aby vyšiel hmyz. Nevaríme ho. Potom ho vyberieme, necháme odkvapkať a jemne postrúhame. Pomiešame s postrúhanými piatimi reďkovkami a petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno. Nakoniec pridáme citrónovú šťavu, majonézu a ozdobíme polovičkami zvyšných reďkoviek. Necháme uležať v chlade.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 719
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

720

Podobné recepty:
  • Šalát z hlivy ustricovej alebo zo šampiňóny s fazu

    Šalát z hlivy ustricovej alebo zo šampiňóny s fazu

  • Gruzínsky fazuľový šalát

    Gruzínsky fazuľový šalát

  • Regeneračný šalát

    Regeneračný šalát

kuk