Zelerový šalát s údeným mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g zeleru, soľ, 200 g chudého údeného mäsa alebo chudej šunky, 100 g kyslých uhoriek, 200 g jogurtu, šťava z 1 citróna, 20 g majonézy, 1 vajce uvarené natvrdo.

Postup

Krok 1

Zeler očistíme a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Uvarený pokrájame na drobné kocky spolu s údeným mäsom a nakladanými uhorkami. Všetko zmiešame a zalejeme jogurtom, do ktorého sme primiešali citrónovú šťavu a majonézu. Nakoniec opatrne premiešame a ozdobíme plátkami vajca uvareného natvrdo. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 752
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

753

Podobné recepty:
  • Hydinový šalát I

    Hydinový šalát I

  • Šalát z čínskej kapusty

    Šalát z čínskej kapusty

  • Hlávkový šalát s ovocím II

    Hlávkový šalát s ovocím II

kuk