Zemiakové kocky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g zemiakov, soľ, 2 žĺtky, 30 g hladkej múky, 60 g oleja.

Postup

Krok 1

V šupke uvarené zemiaky olúpeme, prelisujeme, osolíme, pridáme žĺtky a spracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme a nakrájame kocky asi 4 x 4 cm. Obalíme ich v múke a na rozpálenom oleji vyprážame do zlatista. Podávame s čajom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1647
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1648

Podobné recepty:
  • Baklažán s fazuľou a fetou

    Baklažán s fazuľou a fetou

  • Zemiaková haruľa

    Zemiaková haruľa

  • Zemiakové lievance

    Zemiakové lievance

kuk