Veľkonočná hlavička

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1/2 l mlieka, 3 lyžice krupice, 4 vajcia uvarené natvrdo, 300 g uvareného údeného bôčika, 100 g slaniny, petržlenovú vňať, pažítku, mladé lístky žihľavy, 1 lyžicu masti na vymastenie pekáča, soľ.

Postup

Krok 1

Do vriaceho, osoleného mlieka pridáme krupicu a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Bôčik pokrájame nadrobno, vmiešame do kaše s kockami opraženej, na kocky pokrájanej slaniny a s najemno pokrájanými bylinkami. Osolíme a premiešame. Nakoniec vmiešame uvarené, olúpané vajcia pokrájané nadrobno. Zmes dáme do vymasteného pekáča a upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1062
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1063

Podobné recepty:
  • Orechová nátierka

    Orechová nátierka

  • Nátierka z kaviáru

    Nátierka z kaviáru

  • Broskyne zapekané s pečiarkami

    Broskyne zapekané s pečiarkami