Srnčie mäso a la Marta

2016-05-27

Ingrediencie

  • 600 g srnčieho mäsa, 60 g sušených sliviek, 75 g hrozienok, 75 g prerastenej slaniny, 3 lyžice olivového oleja, 50 g čokolády na varenie, 2 lyžice hnedého cukru, 1,25 červeného vínneho octu, 3 bobkové listy, mletú škoricu.

Postup

Krok 1

Sušené slivky a hrozienka necháme napučať v teplej vode. Slaninu pokrájanú na malé kocky opražíme do sklovita na oleji. Pridáme plátky mäsa a opečieme ich. Osobitne zohrejeme cukor, ocot a bobkové listy. Po rozpustení cukru pridáme scedené a odkvapkané hrozienka a slivky, pridáme postrúhanú čokoládu a škoricu. Dôkladne premiešame a zahrejeme takmer na bod varu. Hotovou omáčkou prelejeme mäso. Podávame s cestovinami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 705
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

706

Podobné recepty:
  • Žĺtkové rezy (bezlepkové)

    Žĺtkové rezy (bezlepkové)

  • Mäso v keli

    Mäso v keli

  • Perlička na slanine

    Perlička na slanine