Orechová dia roláda

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 vajec, 6 lyžíc nízkokalorického sladidla (napríklad Sorbit), 3 lyžice kakaa, 2 lyžice sójovej hrubej múky, 1 lyžicu hladkej múky. Krém: 150 g masla, 90 g nízkokalorického sladidla, 150 g mletých orechov.

Postup

Krok 1

Z bielok ušľaháme tuhý sneh a zašľaháme doň sladislo a žĺtky. Nakoniec zľahka primiešame kakao a múku. Na plech dáme papier na pečenie, ktorý vymastíme a posypeme hrubou múkou. Vylejeme naň cesto a upečieme. Po upečení cesto aj s papierom zvinieme do rolády. Po vychladnutí papier odstránime a cesto necháme zvinuté. Krém: maslo zmiešame so sladidlom. Orechy sparíme 1 dl vriaceho mlieka a necháme vychladnúť. Studené orechy po lyžiciach pridávame do masla a dobre vymiešame. Hotovou plnkou natrieme roládu a ozdobíme aj povrch.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 352
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

353

Podobné recepty:
  • Želatínový biskupský chlebík

    Želatínový biskupský chlebík

  • Šošovicová polievka so sušenými slivkami

    Šošovicová polievka so sušenými slivkami

  • Filipínska polievka s tofu

    Filipínska polievka s tofu