Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g syra s modrou plesňou pretlačeného cez hrubé strúhadlo, 200 g žervé alebo cottage, 3 lyžice bieleho jogurtu, 1 hlavičku cesnaku, klíčky z fazuliek mungo, soľ, mleté čierne korenie, štipku cukru.

Postup

Krok 1

Rúru rozohrejeme na stredne vysokú teplotu, cesnak zabalíme do alobalu a pol hodinu pečieme, necháme ochladnúť a potom vytlačíme strúčiky. Syr, žervé a jogurt rozotrieme, dochutíme soľou, korením a cukrom. Cesnak rozotrieme plochým nožom a zmiešame s nátierkou. Nátierku môžeme na nakoniec posypať klíčkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1079
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1080

Podobné recepty:
  • Nátierka zo salámy

    Nátierka zo salámy

  • Nátierka z baklažánov

    Nátierka z baklažánov

  • Vyprážané škoricové jablká

    Vyprážané škoricové jablká

kuk