Špenátový šalát s tuniakom

2005-06-06

Ingrediencie

  • 400 g čerstvého špenátu, 2 hrušky, 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave, za hrsť vlašských orechov, šťavu z polovice citróna, soľ, 4 lyžice olivového oleja.

Postup

Krok 1

Hrušky ošúpeme, zbavíme jadrovníkov a pokrájame na kocky. Špenát natrháme na polovice, prípadne menšie kusy. Špenát zmiešame s hruškami a tuniakom bez šťavy a posypeme nasekanými orechmi. Citrónovú šťavu, olej a soľ metličkou vymiešame a nalejeme na šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1008
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1009

Podobné recepty:
  • Anglický šalát

    Anglický šalát

  • Šalát s opekanými zemiakmi a údeným lososom

    Šalát s opekanými zemiakmi a údeným lososom

  • Šalát z mladých kalerábov

    Šalát z mladých kalerábov

kuk