Ryba na mlynársky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 porcie ryby s kožou, 6 lyžíc hladkej múky, 3 lyžice olivového oleja, maslo, šťavu z dobre umytého citróna, 2 lyžice kapár, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Múku zmiešame so soľou a korením a v zmesi obalíme kusy ryby. Prebytočnú múku odstránime. Vypražíme vo veľmi horúcom oleji, najprv kožou dolu. Vyprážame 2 minúty z každej strany. Rybu pokladáme na taniere. Do výpeku pridáme maslo a keď začne hnednúť, pridáme citrónovú šťavu a kapary. Premiešame a krátko povaríme. Omáčkou prelejeme ryby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1417
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1418

Podobné recepty:
  • Ďumbierik s mandľami

    Ďumbierik s mandľami

  • Kuracia torta

    Kuracia torta

  • Ryžovo hydinový šalát

    Ryžovo hydinový šalát

kuk