Pečeň na paprike

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g bravčovej alebo teľacej pečene, 1 polievkovú lyžicu hladkej múky, 2 červené papriky, 50 g masla alebo margarínu, 1 čajovú lyžičku mletej červenej papriky, trochu sušeného majoránu, 100 g cibule, 1,25 dl smotany, 4 dl mäsového vývaru alebo vody.

Postup

Krok 1

Pečeň a papriku pokrájame na rezance. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme papriku a dusíme asi 5 minút. Pridáme pečeň a spolu opečieme. Pridáme koreniny a až na koniec soľ! Cibuľu primiešame pokrájanú na kocky. Smotanu zmiešame s vývarom. Vzniknutú omáčku vylejeme na panvicu s pečeňou, prevrieme a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dochutíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 721
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

722

Podobné recepty:
  • Salpikon na štrasburský spôsob

    Salpikon na štrasburský spôsob

  • Bravčové rebierko Royal

    Bravčové rebierko Royal

  • Sterilizované lečo s cesnakom

    Sterilizované lečo s cesnakom

kuk