Roštenka s majoránom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g roštenky, mleté čierne korenie, sójová omáčka, 2-3 lyžice tuku, vývar, 3 dl kyslej smotany, 2 lyžičky majoránu.

Postup

Krok 1

Osolenú, okorenenú roštenku opekáme v horúcom tuku. Do výpeku prilejeme kyslú smotanu a hneď pridáme lyžičku majoránu. Omáčku prevaríme a opečené roštenky na tanieri polejeme. Omáčku netreba precediť. Podávame s dusenou ryžou alebo s haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 849
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

850

Podobné recepty:
  • Študentské rezne

    Študentské rezne

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

  • Steacky na drevenom uhlí

    Steacky na drevenom uhlí

kuk