Roštenka s majoránom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g roštenky, mleté čierne korenie, sójová omáčka, 2-3 lyžice tuku, vývar, 3 dl kyslej smotany, 2 lyžičky majoránu.

Postup

Krok 1

Osolenú, okorenenú roštenku opekáme v horúcom tuku. Do výpeku prilejeme kyslú smotanu a hneď pridáme lyžičku majoránu. Omáčku prevaríme a opečené roštenky na tanieri polejeme. Omáčku netreba precediť. Podávame s dusenou ryžou alebo s haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 779
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

780

Podobné recepty:
  • Bravčové s uhorkami a broskyňou

    Bravčové s uhorkami a broskyňou

  • Moravský závitok na pive

    Moravský závitok na pive

  • Hovädzie dusené s kôprom

    Hovädzie dusené s kôprom

kuk