Mrveničkové cesto

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 100 g masla, 200 g hrubej múky, 50 g cukru, 1 lyžičku prášku do pečiva.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny vymiešame vidličkou. Rukami cesto rozdrobíme tak, aby vznikli väčšie mrvance. Cesto môžeme použiť napríklad tak, že polovicu mrveničky nasypeme do formy a poukladáme na ňu ovocie. Ovocie zasypeme druhou polovicou mrveničky, povrch zarovnáme a upečieme. Na hotový koláč môžeme poukladať ovocie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1304
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1305

Podobné recepty:
  • Tvarohovo marhuľový nepečený zákusok

    Tvarohovo marhuľový nepečený zákusok

  • Bryndzové koláčiky

    Bryndzové koláčiky

  • Mamkin závin 'Jolana'

    Mamkin závin 'Jolana'

kuk