Mangalica

2015-09-29
  • Mangalica

Ingrediencie

  • Mangalica - druh svíň.

Postup

Krok 1

Mangalica má hustú „srsť“, je odolná voči tuhým zimám. Na potravu nie je náročná. Má vyššiu odolnosť voči chorobám. Mangalicu chovajú v Maďarsku, vo Vojvodine, Chorvátsku, Rumunsku, ale už aj na Slovensku. Má veľmi kvalitné prerastené mäso. Vhodné na výrobu kvalitnej šunky. Veľmi dôležitá je výroba masti, kvôli výrazne zníženému obsahu škodlivého cholesterolu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1394
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1395

Podobné recepty:
  • Hubové maslo

    Hubové maslo

  • Tekutina na grilovanie mäsa

    Tekutina na grilovanie mäsa

  • Citrónová šťava

    Citrónová šťava

kuk