Orieškové sucháre

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 bielkov, 150 g práškového cukru, 150 hladkej múky, 50 neolúpaných mandlí, 50 g lieskových orieškov, 50 g vlašských orechov, tuk a múka na vymastenie formy.

Postup

Krok 1

Bielka vymiešame s cukrom a múkou, pridáme mandle oriešky a orechy. Premiešanú zmes vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy 'srnčí chrbát'. Upečieme, prikryté alobalom, v dobre vyhriatej rúre. Po upečení koláč zabalíme do alobalu a odložíme do druhého dňa. Koláč pokrájame ostrým nožom na veľmi tenké plátky a usušíme ich na plechu v teplej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1105
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1106

Podobné recepty:
  • Sušienky z ovsených vločiek

    Sušienky z ovsených vločiek

  • Nepečená roláda z BB pudingu

    Nepečená roláda z BB pudingu

  • Makovo – jablkovo – banánová štrúdľa

    Makovo – jablkovo – banánová štrúdľa

kuk