Pochúťka panovníka Mateja

2008-09-23

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa (zo stehna), 4 lyžice oleja, 150 g cibule, 2 lyžičky mletej červenej papriky, 2 - 3 sterilizované feferónky, 150 g leča, 100 g čerstvých alebo zaváraných šampiňónov, 2 lyžice kečupu, soľ, mleté korenie, 2 dl pochúťkovej smotany (1 téglik), 50 g tvrdého syra.

Postup

Krok 1

Mäso odblaníme a pokrájame na tenšie rezance. Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme feferónky, mletú papriku, lečo a šampiňóny, troška podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké pridáme kečup, zavaríme a mäso zjemníme smotanou, odstavíme a podávame s ryžou, hotové jedlo posypeme na tanieri údeným postrúhaným syrom. Keď varíme aj pre deti, feferónky nedáme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1054
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1055

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso v zemiakovej placke

    Bravčové mäso v zemiakovej placke

  • Španielske vtáčiky I

    Španielske vtáčiky I

  • Mäsové placky

    Mäsové placky

kuk