Levočská špecialita

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg kyslej kapusty, 3 lyžice oleja, 1 veľkú cibuľu, polovicu fľaše kečupu, alebo malý paradajkový pretlak, 750 g krkovičky, 750 g zemiakov, 100 až 150 g slaninky, soľ, korenie, karí korenie, rascu.

Postup

Krok 1

Kapustu a cibuľu pokrájame, pridáme olej, kečup a všetko premiešame. Naložíme to do pekáča. Mäso nakrájame na plátky, ochutíme ich soľou a korením a poukladáme na zmes v pekáči. Zemiaky pokrájame na asi 1 cm hrubé kolieska a poukladáme ich na mäso. Posypeme karí korením, rascou a slaninkou pokrájanou na malé kocky. Pečieme prikryté 45 až 60 minút a dopečieme odokryté.

 

Priemerné hodnotenie členov

(1 / 5)

1 1 2159
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

2160

Podobné recepty:
  • Rytiersky rezeň

    Rytiersky rezeň

  • Bravčový bôčik so zemiakovými knedličkami a kapustou

    Bravčový bôčik so zemiakovými knedličkami a kapustou

  • Zapekaný kapor na ruský spôsob

    Zapekaný kapor na ruský spôsob

kuk