Prílohové halušky

2015-09-29
  • Prílohové halušky

Ingrediencie

  • 150 g hladkej múky, 150 g polohrubej múky, 2 vajcia, 2 dl vlažnej vody, štipku soli.

Postup

Krok 1

Hladkú a polohrubú múku zmiešame, pridáme vajcia, vlažnú vodu a soľ. Vymiešame cesto. Cesto nemusí byť veľmi dokonale vymiešané. Cesto použijeme čo najskôr, je dobré ho pripravovať až keď voda začína vrieť. Cesto pretlačíme cez haluškovač do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, scedíme ich, zľahka pokvapkáme olejom a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3237
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3238

Podobné recepty:
  • Biela základná omáčka - fond

    Biela základná omáčka - fond

  • Ružičkový kel s maslom

    Ružičkový kel s maslom

  • Zemiakové knedle so žemľou II

    Zemiakové knedle so žemľou II

kuk