Prílohové halušky

2015-09-29
  • Prílohové halušky

Ingrediencie

  • 150 g hladkej múky, 150 g polohrubej múky, 2 vajcia, 2 dl vlažnej vody, štipku soli.

Postup

Krok 1

Hladkú a polohrubú múku zmiešame, pridáme vajcia, vlažnú vodu a soľ. Vymiešame cesto. Cesto nemusí byť veľmi dokonale vymiešané. Cesto použijeme čo najskôr, je dobré ho pripravovať až keď voda začína vrieť. Cesto pretlačíme cez haluškovač do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, scedíme ich, zľahka pokvapkáme olejom a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2241
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2242

Podobné recepty:
  • Dusená kapusta so šampanským

    Dusená kapusta so šampanským

  • Ovocná omáčka k mäsu

    Ovocná omáčka k mäsu

  • Zemiakovo hlivová príloha

    Zemiakovo hlivová príloha

kuk