Hubová ( hríbová ) nepečená jednoduchá pomazánka
2018-06-11- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Hubová ( hríbová ) nepečená jednoduchá pomazánka
Ingrediencie
- 200 g Hríby ( najlepšie dubáky, suchohríby, kozáky )
- cibuľa
- čierne korenie mleté
- maslo
- čili prášok
- soľ
Postup
Krok 1
Hríby pokrájame na malinké kocky ( hrana 3mm ), uvaríme v slanej vode, zlejeme.
Krok 2
Cibuľu nakrájame na jemno, pridáme polovychladnuté hríby, maslo, koreniny, premiešame vidličkou.
Krok 3
Dosoliť opatrne, varili sme v slanej vode!
Krok 4
Môžeme pridať aj horčicu a podobne, no taktiež opatrne, aby sme nepotlačili delikátnu chuť hríbov.
Krok 5
Najlepšia je na nasucho opečených hriankach.