Malé jahodové cheesecakes

2019-04-03
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Malé jahodové cheesecakes

Ingrediencie

  • 150 g sušienok
  • 65 g masla
  • 250 g mascarpone
  • 1,5 dl šľahačkovej smotany
  • 150 g bielej čokolády
  • 500 g jahôd

Postup

Krok 1

Sušienky rozmixujeme.

Krok 2

Pridáme k nim roztopené maslo a a ešte premixujeme.

Krok 3

Hmotu natlačíme do malých formičiek bez dna (vykrajovátka na pagáče) vo vrstve maximálne 1 centimeter vysokej.

Krok 4

Mascarpone vymiešame so šľahačkovou smotanou a roztopenou bielou čokoládou.

Krok 5

Zľahka primiešame, osmičkovými pohybmi, približne 100 g rozmixovaných jahôd.

Krok 6

Hmota, po pridaní rozmixovaných jahôd, by nemala byť homogénna, v štruktúre by sme mali vidieť pásiky rozmixovaných jahôd. Hmotu navrstvíme do formičiek na vrstvu sušienok. Odložíme do chladničky na dve hodiny. Odstránime formičky a navrch poukladáme celé, alebo prekrojené, jahody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 746
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

747

Podobné recepty:
  • Ruská torta

    Ruská torta

  • Čokoládová poleva II

    Čokoládová poleva II

  • Kelový koláč

    Kelový koláč

kuk