Ovocný dezert

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 300 g práškového cukru, 10 lyžíc vody, 200 g hrubej múky, jeden prášok do pečiva, dva Zlaté klasy, kompót.

Postup

Krok 1

Žĺtky, cukor a vodu vymiešame do peny, primiešame múku, prášok do pečiva a sneh z bielkov. Upečieme vo veľkom plechu. Šťavu z kompótu doplníme vodou do jedného litra, primiešame dva Zlaté klasy a uvaríme na puding. Na polovychladnutý korpus poukladáme ovocie, na ktoré nalejeme polovychladnutý puding. Dezert necháme úplne vychladnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1005
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1006

Podobné recepty:
  • Kapustové fašírky

    Kapustové fašírky

  • Orechový mrazený jogurt

    Orechový mrazený jogurt

  • Prebudenie

    Prebudenie

kuk