Bravčové mäso v alobale

2015-12-15

Ingrediencie

  • 5 kg bravčového mäsa
  • trochu soľ
  • trochu čierne korenie
  • trochu mletú rascu
  • trochu červenú papriku
  • trochu horčicu
  • trochu worcesterskú omáčku
  • 0,5 kg zemiakov
  • alobal.
  • 1 ks papriku
  • 2 ks paradajky
  • trochu slaninku
  • trochu olej

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na hrubšie plátky, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, posypeme rascou, potrieme horčicou, worcesterskou omáčkou. Zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska. Na kolieska nakrájame aj papriku a paradajky. Na štvorce z alobalu pokladáme mäso, naň zemiaky, paradajky a papriku, prípadne slaninku. Pokvapkáme olejom a zabalíme do alobalu. Poukladáme na pekáč a pečieme asi 45 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2128
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2129

Podobné recepty:
  • Koložvárska kapusta II

    Koložvárska kapusta II

  • Mäsové rezance v paradajkovej omáčke

    Mäsové rezance v paradajkovej omáčke

  • Bravčové pečené jednohubky

    Bravčové pečené jednohubky

kuk