Šľahačkový krém čokoládový

2015-09-29

Ingrediencie

  • 9 dl šľahačkovej smotany, 50 g kryštálového cukru, 250 g cukrárskej kakaovej polevy.

Postup

Krok 1

Smotanu s cukrom a s kakaovou polevou prevaríme, do druhého dňa necháme chladnúť, vyšľaháme a hneď plníme krehké korpusy z odpaľovaného cesta, z lístkového alebo z piškótového cesta.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 953
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

954

Podobné recepty:
  • Šťavnatý jablkový koláč

    Šťavnatý jablkový koláč

  • Marhuľové rezy I

    Marhuľové rezy I

  • Rýchla a lacná bábovka

    Rýchla a lacná bábovka

kuk