Americký zemiak

2015-11-18

Popis

Zemiaky pripravené na americký spôsob vytvoria výbornú kombináciu chutí. Americký zemiak podávame s kyslou smotanou.

Ingrediencie

  • 4 ks veľké zemiaky
  • 1 ks cibuľu
  • pochúťkovú smotanu

Postup

Krok 1

Každý zemiak aj so šupkou zabalíme do alobalu a dáme do rúry upiecť. Pečieme podľa veľkosti, aby boli dobre upečené, 6 až 7 minút. Tatársku omáčku rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, môžeme zriediť pochúťkovou smotanou. Upečené zemiaky rozbalíme a horné časti rozrežeme do kríža a zalejem dresingom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2909
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2910

Podobné recepty:
  • Živánska s cícerom

    Živánska s cícerom

  • Chlebové placky

    Chlebové placky

  • Hubová fašírka

    Hubová fašírka

kuk