Palacinky s mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 klasických palaciniek, 400 g na hrubo pomletého hovädzieho mäsa, 4 lyžice oleja, 1 nadrobno pokrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mletú červenú papriku, 1 zelenú papriku, 15 g hladkej múky, 100 g rajčín, 1 dl kyslej smotany, 2 dl sladkej smotany, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme pomleté mäso, mletú červenú papriku a za občasného pomiešania a podlievania vodou dusíme do mäkka. Pridáme zeleninovú koreniacu zmes. Pred dodusením pridáme pokrájanú papriku, cesnak a ošúpané, zrniečok zbavené a pokrájané rajčiny. V prípade potreby zmes osolíme. Múku rozmiešame v časti kyslej a sladkej smotany, pridáme k mäsu a krátko povaríme. Vychladnutou mäsovou zmesou naplníme palacinky a poukladáme ich do vymastenej misy. Zalejeme ich zvyškom kyslej a sladkej smotany a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1195
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1196

Podobné recepty:
  • Tuniakovo vajcová nátierka

    Tuniakovo vajcová nátierka

  • Roštenka s vínovou omáčkou

    Roštenka s vínovou omáčkou

  • Kokosový závitok s banánom

    Kokosový závitok s banánom

kuk