Pstruh podľa Hemingwaya

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 pstruhy, maslo, 300 g ananásového kompótu, 1 dl bieleho vína, 1 dl šľahačkovej smotany, kôpor, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Vypitvané pstruhy osušíme, osolíme, okoreníme a z oboch strán ich na veľmi horúcom masle opražíme. Pred podávaním podlejeme vínom a necháme chvíľu prikryté na panvici. Smotanu mierne našľaháme a primiešame do nej najemno pokrájaný kôpor a kocky ananásu. Touto smotanou ozdobíme kapra na tanieri. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 578
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

579

Podobné recepty:
  • Nákyp z tuniaka

    Nákyp z tuniaka

  • Aljašská treska na cesnaku

    Aljašská treska na cesnaku

  • Pečený sumec

    Pečený sumec

kuk