Pstruh podľa Hemingwaya

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 pstruhy, maslo, 300 g ananásového kompótu, 1 dl bieleho vína, 1 dl šľahačkovej smotany, kôpor, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Vypitvané pstruhy osušíme, osolíme, okoreníme a z oboch strán ich na veľmi horúcom masle opražíme. Pred podávaním podlejeme vínom a necháme chvíľu prikryté na panvici. Smotanu mierne našľaháme a primiešame do nej najemno pokrájaný kôpor a kocky ananásu. Touto smotanou ozdobíme kapra na tanieri. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 563
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

564

Podobné recepty:
  • Pečený pangas so syrom

    Pečený pangas so syrom

  • Pstruh na spôsob vodníka

    Pstruh na spôsob vodníka

  • Kapor vysmážaný vo vínnom cestíčku

    Kapor vysmážaný vo vínnom cestíčku

kuk