Rajčiakový lekvár

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg rajčiakov, 1 kg jabĺk, 1,5 kg želírovacieho cukru, 2 vanilkové cukry.

Postup

Krok 1

Rajčiny rozvaríme spolu s ošúpanými jablkami. Pridáme želírovací cukor a vanilkový cukor. Spolu povaríme a prepasírujeme. Prepasírovanú hmotu varíme do zhustnutia a naplníme ňou poháre, ktoré ihneď uzatvoríme. Nemusíme sterilizovať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 857
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

858

Podobné recepty:
  • Čokoládové špagety

    Čokoládové špagety

  • Najznámejšie a najobľúbenejšie druhy cestovín

    Najznámejšie a najobľúbenejšie druhy cestovín

  • Smotanová omáčka

    Smotanová omáčka

kuk