Rajčiakový lekvár

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg rajčiakov, 1 kg jabĺk, 1,5 kg želírovacieho cukru, 2 vanilkové cukry.

Postup

Krok 1

Rajčiny rozvaríme spolu s ošúpanými jablkami. Pridáme želírovací cukor a vanilkový cukor. Spolu povaríme a prepasírujeme. Prepasírovanú hmotu varíme do zhustnutia a naplníme ňou poháre, ktoré ihneď uzatvoríme. Nemusíme sterilizovať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 851
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

852

Podobné recepty:
  • Tuniakový šalát s cícerom

    Tuniakový šalát s cícerom

  • Talianske palacinky

    Talianske palacinky

  • Jednoducho šalát

    Jednoducho šalát

kuk