Kapusta s cviklou ako zemplínsky šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 5 kg kapusty, 3 kg cvikle, 5 až 6 cibúľ, 8 dl octu, 400 g kryštálového cukru, 3 lyžice soli.

Postup

Krok 1

Kapustu, uvarenú cviklu a cibuľu postrúhame, zmiešame s ostatnými prísadami a necháme stáť 24 hodín. Naložíme do fliaš a sterilizujeme 15 minút. Po otvorení zmiešame s majonézou, alebo tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1759
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1760

Podobné recepty:
  • Zdravý veľkonočný šalát

    Zdravý veľkonočný šalát

  • Nátierka z plesňového syra

    Nátierka z plesňového syra

  • Cestoviny s baklažánom

    Cestoviny s baklažánom

kuk