Šalát s údeninou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 750 g špekáčikov, alebo inej údeniny, 200 g tvrdého syra, 200 g sterilizovaných uhoriek, 3 väčšie červené cibule, 4 rajčiaky, viazaničku petržlenovej vňate, 4 lyžice oleja, 1 dl svetlého piva, 0,5 dl zeleninového vývaru, malú lyžičku cukru, štipku cayenského korenia, soľ.

Postup

Krok 1

Údeninu ošúpeme a pokrájame. Pridáme na kocky pokrájaný syr a cibuľu. Premiešame. Z piva, vývaru, soli, cukru korenia vyšľaháme zálievku. Šalát zalejeme a odložíme na 30 do chladu. Na miskách obložíme kolieskami uhoriek a paradajok. Posypeme petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 842
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

843

Podobné recepty:
  • Jablkový lekvár

    Jablkový lekvár

  • Pečivová plnka

    Pečivová plnka

  • Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

    Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

kuk