Patizónové krokety

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 stredne veľký patizón, soľ, 3 vajcia, 6 lyžíc ovsených vločiek, 1 lyžicu polohrubej múky, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Očistený patizón postrúhame na stredne hrobom strúhadle, osolíme a odložíme asi na 10 minút. Vytlačíme prebytočnú šťavu, pridáme ovsené vločky, žĺtky, múku a z bielkov ušľahaný sneh. Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vypražíme na horúcom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou a so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1056
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1057

Podobné recepty:
  • Fondue

    Fondue

  • Ovsené placky

    Ovsené placky

  • Domáce špecle

    Domáce špecle

kuk