Patizónové krokety

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 stredne veľký patizón, soľ, 3 vajcia, 6 lyžíc ovsených vločiek, 1 lyžicu polohrubej múky, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Očistený patizón postrúhame na stredne hrobom strúhadle, osolíme a odložíme asi na 10 minút. Vytlačíme prebytočnú šťavu, pridáme ovsené vločky, žĺtky, múku a z bielkov ušľahaný sneh. Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vypražíme na horúcom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou a so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1072
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1073

Podobné recepty:
  • Korenistá omáčka k mäsu

    Korenistá omáčka k mäsu

  • Kapor na pomarančoch

    Kapor na pomarančoch

  • Morčacie mäso s čiernymi ríbezľami

    Morčacie mäso s čiernymi ríbezľami

kuk