Žemľovka s Tofu
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Múčniky
Ingrediencie
- 5 rožkov (najlepšie grahamové alebo sójové), 0,5 l sójového mlieka, 4 jablká, mletá škorica, cukor, olej, 200 g bieleho Tofu, 4 lyžice medu.
Postup
Krok 1
1.vrstva: Rožky pokrájame na kolieska a namočíme ich do sójového mlieka.
Krok 2
2.vrstva: Jablká olúpeme a postrúhame na strúhadle. Pridáme do nich cukor a podľa chuti mletú škoricu. Všetko premiešame.
Krok 3
3.vrstva: Tofu postrúhame a zmiešame s medom či vanilkou (škoricou). Jednotlivé vrstvy striedavo kladieme na vymastený pekáč a pečieme v rozohriatej rúre 15 – 30 minút.
Krok 4