Paradajky plnené tuniakom

2015-09-29
  • Paradajky plnené tuniakom

Ingrediencie

  • 2 paradajky, 1 konzervu tuniaka v oleji, 1 lyžicu kapár, zopár kapár na záverečnú úpravu, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 4 lyžice majonézy, 1 lyžicu majonézy na záverečnú úpravu.

Postup

Krok 1

Z paradajok odrežeme asi centimetrovú časť v mieste, kde bola stonka. Paradajky vydlabeme, odstránime šťavu a dužinu so semienkami. Z konzervy tuniaka odstránime olej (nepoužijeme). Tuniaka vymiešame vidličkou s pokrájanou petržlenovou vňaťou, pokrájanými kaparami a majonézou. Hmotou naplníme paradajky. Vrch naplnenej paradajky pokvapkáme majonézou a dozdobíme niekoľkými kaparami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1564
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1565

Podobné recepty:
  • Špagety s kuracím mäsom

    Špagety s kuracím mäsom

  • Pikantná syrová nátierka

    Pikantná syrová nátierka

  • Cesneková nátierka III

    Cesneková nátierka III

kuk