Šťavnatá torta

2012-03-30

Ingrediencie

  • 200 g čokolády na varenie, 200 g masla, 200 g kryštálového cukru, 100 g hladkej múky, 4 vajcia, rumovú esenciu.

Postup

Krok 1

V miske, nad parou, rozpustíme čokoládu s maslom. Zamiešame cukor s múkou a postupne zapracujeme vajcia. Zmiešame s čokoládovou hmotou a podľa chuti pridáme rumovú esenciu. Cesto nalejeme do vymastenej formy a vložíme do rúry vyhriatej na 220 stupňov Celzia. Pečieme 15 minút. Po upečení necháme vychladnúť. Ak chceme mať upečenú tortu mäkšiu a šťavnatejšiu použijeme menšiu formu, aby upečené cesto bolo vyššie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 277
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

278

Podobné recepty:
  • Piešťanský chlebíček

    Piešťanský chlebíček

  • Trojuholníčky plnené šampiňónmi

    Trojuholníčky plnené šampiňónmi

  • Slané paličky zo zemiakového cesta

    Slané paličky zo zemiakového cesta