Šalát z pečených zemiakov

2015-09-29
  • Šalát z pečených zemiakov

Ingrediencie

  • 500 g menších zemiakov, 150 g crème fraîche, 2 lyžice bazalkového pesta, soľ, mleté čierne korenie, olivový olej.

Postup

Krok 1

Umyté, neošúpané zemiaky prekrojíme pozdĺžne na polovice a poukladáme ich na plech, reznou stranou hore. Pokvapkáme ich olivovým olejom, osolíme, okoreníme čerstvo pomletým čiernym korením a upečieme ich v rúre, pri teplote 160 stupňov Celzia, domäkka. Upečené zemiaky, ešte teplé, zmiešame s crème fraîche a bazalkovým pestom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 413
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

414

Podobné recepty:
  • Americký kečup

    Americký kečup

  • Studená omáčka ako príloha

    Studená omáčka ako príloha

  • Rizoto s vínom

    Rizoto s vínom