Tekvica v cícerovom cestíčku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 150 g cícerovej múky, 0,2 l vody, 2 strúčiky cesnaku, mletý koriander, mletá rasca, chilli korenie, 1/4 balíčku prášku do pečiva, soľ, 150 g oleja, 600 g malej tekvice (alebo cukety).

Postup

Krok 1

Do cícerovej múky pridáme rozotrený cesnak, koreniny, prášok do pečiva, soľ, vodu a vypracujeme hladké cestíčko, ktoré necháme postáť 30 minút. Tekvicu olúpeme, vyberieme jadrovník a nakrájame na kolieska, osolíme a necháme chvíľu postáť. Tekvicu obaľujeme v cestíčku a vyprážame v rozpálenom oleji do zlata. Môžeme podávať so zeleninou alebo samostatne ako teplé predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 888
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

889

Podobné recepty:
  • Mrkvové karbonátky

    Mrkvové karbonátky

  • Rezance s praženými mandľami

    Rezance s praženými mandľami

  • Podkrkonošský hubník

    Podkrkonošský hubník

kuk