Ružičkový kel na smotane

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g ružičkového kelu, 80 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, 80 g oleja, 1,5 dl smotany, 20 g škrobovej múčky, soľ, rasca.

Postup

Krok 1

Ružičkový kel očistíme, umyjeme a prekrajujeme na polovičky. Na rozpálenom oleji speníme očistenú, nadrobno nakrájanú cibuľu, očistený pretlačený cesnak, urestujeme ružičkový kel, pridáme rascu podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Keď je kel mäkký zahustíme ho zátrepkou zo smotany a škrobovej múčky. Hotový pokrm dochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1498
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1499

Podobné recepty:
  • Slovenské cibuľové halušky

    Slovenské cibuľové halušky

  • Šampiňóny plnené plesňovým syrom

    Šampiňóny plnené plesňovým syrom

  • Syrová omeleta I

    Syrová omeleta I

kuk