Pivný syr

2015-09-29
  • Pivný syr

Ingrediencie

  • 400 g pikantného syra (napríklad čedaru), 4 dl svetlého piva, 1/4 lyžičky mletého bieleho korenia, 1/4 lyžičky worcesterskej omáčky, 1 lyžičku dijonskej horčice, 2 až 4 kvapky tabasca.

Postup

Krok 1

Syr nahrubo postrúhame, dáme do kastróla, zalejeme pivom a za stáleho miešania zahrievame, až sa syr rozpustí. Odstavíme z ohňa, pridáme mleté biele korenie, worcesterskú omáčku, horčicu a tabasco. Dobre premiešame. Podávame k pivu, s opečenými cesnakovými hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 621
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

622

Podobné recepty:
  • Nátierka zo surovej pečene

    Nátierka zo surovej pečene

  • Paprikovo paradajkové čatní

    Paprikovo paradajkové čatní

  • Nátierka z tresčej pečene

    Nátierka z tresčej pečene