Pivný syr

2015-09-29
  • Pivný syr

Ingrediencie

  • 400 g pikantného syra (napríklad čedaru), 4 dl svetlého piva, 1/4 lyžičky mletého bieleho korenia, 1/4 lyžičky worcesterskej omáčky, 1 lyžičku dijonskej horčice, 2 až 4 kvapky tabasca.

Postup

Krok 1

Syr nahrubo postrúhame, dáme do kastróla, zalejeme pivom a za stáleho miešania zahrievame, až sa syr rozpustí. Odstavíme z ohňa, pridáme mleté biele korenie, worcesterskú omáčku, horčicu a tabasco. Dobre premiešame. Podávame k pivu, s opečenými cesnakovými hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 834
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

835

Podobné recepty:
  • Cesnaková nátierka II

    Cesnaková nátierka II

  • Pikantný párty syr

    Pikantný párty syr

  • Bageta s mladým medvedím cesnakom

    Bageta s mladým medvedím cesnakom