Špaldové špagety so zelenou omáčkou

2015-09-29
  • Špaldové špagety so zelenou omáčkou

Ingrediencie

  • 5 ančovičiek, za hrsť vykôstkovaných zelených olív, 2 lyžice píniových orieškov, 1 strúčik cesnaku, 1/2 citróna, 1 viazaničku petržlenovej vňate, 1 dl olivového oleja, 250 g špaldových špagiet.

Postup

Krok 1

Špagety uvaríme v osolenej vode. Ančovičky, olivy, oriešky, prekrojený cesnak, postrúhanú kôru (iba žltú vrstvu) a šťavu z polovice citróna, nahrubo pokrájanú petržlenové vňať, dosť oleja rozmixujeme. Z cestovín odoberieme menšie množstvo škrobovej vody, pridáme do omáčky a znova rozmixujeme. Cestoviny scedíme a zmiešame so zelenou omáčkou. Môžeme posypať postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 950
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

951

Podobné recepty:
  • Cestoviny so zeleninou a s mäsom

    Cestoviny so zeleninou a s mäsom

  • Špagety s čínskou zeleninou

    Špagety s čínskou zeleninou

  • Chutné špagety s parmezánom od talianskeho kuchára

    Chutné špagety s parmezánom od talianskeho kuchára

kuk