Fazuľa s údenou klobásou

2018-01-19

Popis

Fazuľa s údenou klobásou

Ingrediencie

  • 150 g údenej slaniny
  • 1 ks cibuľu
  • 2 ks nožičky dobrej údenej klobásy
  • 1 ks malý paradajkový pretlak
  • 2,5 dl mäsového vývaru
  • 2 konzerva tmavej fazule

Postup

Krok 1

Údenú slaninu pokrájame na rezance, alebo na kocky a vyškvaríme ju na chrumkavo. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu. Keď cibuľa zbelie, pridáme klobásu pokrájanú na kolieska. Klobásu opečieme. Ak sa vytvorilo veľa masti, časť z nej zlejeme. Keď je klobása opečená, pridáme jeden malý paradajkový pretlak, premiešame a po chvíli pridáme mäsový vývar. Po chvíli pridáme dve konzervy tmavej fazule. Varíme až jedlo zhustne a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2506
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2507

Podobné recepty:
  • Šunka so žemľovo-chrenovým obalom

    Šunka so žemľovo-chrenovým obalom

  • Anglické raňajky

    Anglické raňajky

  • Pstruh v aspiku

    Pstruh v aspiku

kuk