Gnocchi s vajcom a hľuzovkou

2018-02-22

Popis

Gnocchi s vajcom a hľuzovkou

Ingrediencie

  • 1 bal Gnocchi - 1 kupované balenie
  • 1 šálka vody
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 3 ks jarné cibuľky s vňaťou
  • 5 ks vajec
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžica masla
  • 2 lyžica kyslej smotany
  • 1/2 ks malej hľuzovky
  • 1 lyžica nadrobno pokrájanej pažítky
  • 1 lyžička hľuzovkového oleja
  • malý kúsok parmezánu

Postup

Krok 1

Kupované gnocchi dáme na panvicu, podlejeme šálkou vody, pokvapkáme olivovým olejom a prikryté varíme. Keď sú gnocchi mäkké, odkryté, za občasného premiešania, varíme do odparenia tekutiny (vody). Pridáme jarnú cibuľku pokrájanú nadrobno, premiešame a pridáme päť vajec rozšľahaných so soľou a korením. Premiešame, pridáme kúsok masla, zľahka premiešame a odstavíme z ohňa. Hneď primiešame dve lyžice studenej kyslej smotany a dáme na taniere. Navrch poukladáme tenké plátky hľuzovky, trochu pokrájanej pažítky, pokvapkáme hľuzovkovým olejom a posypeme postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 509
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

510

Podobné recepty:
  • Zapečená šošovica s maslovou omáčkou

    Zapečená šošovica s maslovou omáčkou

  • Sójové lečo s patizónmi

    Sójové lečo s patizónmi

  • Ryža s hubami a karfiolom

    Ryža s hubami a karfiolom