Teplý fazuľový šalát so špaldou

2015-01-13

Ingrediencie

  • tmavá fazuľa drobnejšieho typu, kúsok cibule, červenej papriky, mrkve, zeleru a menej petržlenu, kúsoček čerstvého zázvoru, 2 kolieska zelenej časti póru, olej Venus, vegeta, kryštáľový cukor, biele mleté korenie, málo balzamika a tekvicového oleja, pol hrste cca 2 dni pripravovanej špaldy

Postup

Krok 1

fazuľu cez noc namočíme, vodu vymeníme, fazuľu uvaríme domäkka, vodu zlejeme a vypijeme., na dno nádoby dáme fazuľu, najemnno postrúhanú mrkvu, zázvor, zeler a petržlen, nadrobno pokrájanú cibuľu, papriku a pór, s olejom zmes jemne premiešame, pridáme koreniny a ďalšie prísady, nakoniec vsypeme špaldu /príprava špaldy: pol dňa či cez noc ju necháme namočenú vo vode na chladnejšom mieste, potom ju 2x denne preplachujeme na sitku a necháme prikrytú/., 13.1.2015

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 795
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

796

Podobné recepty:
  • Zemiakovo-paprikový guláš

    Zemiakovo-paprikový guláš

  • Omeleta na rumunský spôsob

    Omeleta na rumunský spôsob

  • Zemiaky s údeným syrom

    Zemiaky s údeným syrom

kuk