Rezeň na pekáči

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hovädzieho mäsa, 500 g bravčového mäsa (bôčik), soľ, mleté čierne korenie, 2 páry párkov, horčicu, 2 natvrdo uvarené vajcia, 3 surové vajcia, olej a víno.

Postup

Krok 1

Hovädzie mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a poukladáme ich na olejom vymastený pekáč. Bôčik pomelieme, okoreníme a pridáme horčicu. Párky nakrájame na kolieska, uvarené vajcia na kocky, pridáme k bôčiku a premiešame spolu s dvomi surovými vajciami. Časť hmoty navrstvíme na každý rezeň. Povrch potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme v rúre. Pred dopečením podlejeme vínom. Podávame so zemiakmi, prípadne studené s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1757
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1758

Podobné recepty:
  • Balkánska kapusta

    Balkánska kapusta

  • Syrové mleté rezne

    Syrové mleté rezne

  • Zemiakové knedle plnené údeným mäsom I

    Zemiakové knedle plnené údeným mäsom I

kuk